السبت، 4 أبريل 2020

Η μαγεμένη λίμνη البحيرة المسحورة




Η μαγεμένη λίμνη ... ο Ras Mohammed στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Αυτή είναι μια λίμνη στο φυσικό πάρκο Ras Mohamed του Sharm el-Sheikh, της οποίας η έκταση είναι περίπου 480 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ονομάζεται μαγεμένη λίμνη.

Αν καθίσετε μπροστά στη λίμνη όλη την ημέρα, θα εκπλαγείτε από τη θέα της λίμνης, η οποία αλλάζει το χρώμα του νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας επτά φορές ανάλογα με το φως του ήλιου, και αυτό κάνει τους ανθρώπους να το αποκαλούν πιο μαγευτικό. Βλέπω. Όσο περισσότερο πηγαίνετε εκεί, τόσο περισσότερο βρίσκετε σε διαφορετικό χρώμα, αλλά το ίδιο χρώμα αλλάζει μπροστά από το μάτι σας όταν βρίσκεστε μπροστά του.
Σύμφωνα με το μύθο, η λίμνη έχει τη δυνατότητα να θεραπεύει, ειδικά τα οστά και τις ρευματικές ασθένειες, και η αλήθεια είναι ότι μακριά από τη μαγεία, το νερό στη λίμνη περιέχει πολλά μέταλλα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πολλών ασθενειών, ιδιαίτερα ρευματικών, και για τους τουρίστες. Θα λάβετε θεραπεία με αυτό το μεταλλικό νερό.
Οι Βεδουίοι πιστεύουν σε άλλους μύθους ότι ο Θεός εκπληρώνει τις προσδοκίες τους όταν κολυμπούν στο νερό της λίμνης και αφού φεύγουν από το νερό ρίχνουν πέτρες στο νερό της λίμνης και προσεύχονται ότι θέλουν και ότι ο Θεός θα το κάνει με θα εκπληρώσουν ό, τι θέλουν και επομένως οι Βεδουίνοι το ονομάζουν τη λίμνη της επιθυμητής σκέψης.
Το αποθεματικό και η γοητευτική του μαγευτική λίμνη απέχουν λιγότερο από 12χλμ. Από το αεροδρόμιο Sharm El Sheikh. Τα ξενοδοχεία απέχουν μόνο μισή ώρα.
Μπορείτε να κατασκηνώσετε όλη τη μέρα στη λίμνη και να συμμετέχετε σε δραστηριότητες όπως η κατάδυση και το θαλάσσιο σκι από δύο διαφορετικές παραλίες για να δείτε κοραλλιογενείς υφάλους με τα διάφορα όμορφα λουλούδια υποβρύχια και πολύχρωμα ψάρια.


El Mahrousa T & T
Egypt - Cairo
www.elmahrousa-transport-trips.blogspot.com
elmahrousa_2t@hotmail.com
002025312552 - 00201155400955
 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Η μαγεμένη λίμνη البحيرة المسحورة

Η μαγεμένη λίμνη ... ο Ras Mohammed στο Σαρμ Ελ Σέιχ Αυτή είναι μια λίμνη στο φυσικό πάρκο Ras Mohamed του Sharm el-Sheikh, της ...